coffee-r

Informatii utile

S.C. General Vending Ro S.R.L.

Sediu social: Strada Bradului nr. 3, Bloc 36, Scara A, Ap. 7, Pitesti – Arges
RO 14629753; J 03/350/2002

Cont bancar: RO 84BRDE445SV94446404450    BRD Bucurestii Noi

Folosirea acestui site (vizitarea, cumpararea produselor), implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor de utilizare. In situatia in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa incetati utlizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.generalvending.ro

 

Definitii. Urmatorii termeni vor fi definiti pentru o mai buna intelegere a conditiilor de utilizare:

 

Utilizator – orice persoana interesata de furnizarea serviciului sau care acceseaza serviciul

 

Serviciu – acordarea catre utilizator a accesului la date si informatii transmise de GENERAL VENDING Romania prin Internet, cu ajutorul acestui site.

 

Obligatiile Utilizatorului

a. Utilizatorul site-ului web este obligat ca la fiecare accesare a site-ului web sau la utilizarea serviciilor oferite sa actioneze in mod legal. Utilizatorul se obliga sa:

– nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vanda orice fel de informatii sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web
– nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si sa nu il autorizeze) sa foloseasca serviciul GENERAL VENDING Romania pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau este in orice alt mod ofensator

– nu desfasoare (si sa nu permita) activitatea de cracking sau hacking, sau atacurile de tipul “Denial of Service”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.

b. Utilzatorul este de acord sa nu faca raspunzator si sa nu actioneze GENERAL VENDING Romania in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de GENERAL VENDING Romania ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.

 

Limitarea raspunderii

 a. Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:

 I. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Astfel GENERAL VENDING Romania nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau sau a site-urilor web in legatura cu acesta.

II. GENERAL VENDING nu este raspunzator si nu ofera nici o garantie ca:

  •     serviciul va indeplini toate cerintele dumneavoastra
  •     serviciul va fi disponibil sau functional 24 de ore din 24
  •     orice eroare de program sau disfunctionalitate va fi remediata
  •     datele prezentate pe site sunt actuale sau corecte
  •     informatiile furnizate de Utilizator vor fi acceptate si afisate pe site.

III. Orice informatie obtinuta prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre GENERAL VENDING Romania poate fi folosita doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele pierderi ce pot rezulta din utilizarea acestor informatii.

 IV. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la GENERAL VENDING Romania prin intermediul serviciului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Conditiile de Utilizare. 

 

Securitate

Utilizatorul ia la cunostinta ca GENERAL VENDING Romania nu poate controla si nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea informatiilor care sunt vehiculate prin Internet.
Conexiunea la alte Site-uri

a. Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre GENERAL VENDING Romania pe WEB, pentru a face legatura cu alte site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca GENERAL VENDING Romania nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabil si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

b. Orice includere de link-uri spre alte site-uri este facuta numai pentru a putea fi folosita de Utilzator si nu implica sprijinirea de catre GENERAL VENDING Romania a materialului disponibil pe acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

 

Proprietate intelectuala 

Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta faptul ca toate reprezentarile stilizate, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale GENERAL VENDING Romania.

 

Date cu caracter personal

Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca GENERAL VENDING Romania are dreptul de a prelucra datele dumneavoastra personale, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilzator, in conformitate cu „ Politica de confidentialitate ”. „Politica de confidentialitate” se constituie ca parte integranta a acestor conditii.


Generalitati

a. Modificari ale conditiilor – GENERAL VENDING Romania poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

b. Forta Majora – GENERAL VENDING Romania nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului sau a altor autoritati, a altor retele de care firma GENERAL VENDING Romania nu este responsabila.

c. Jurisdictie – Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre GENERAL VENDING Romania. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca aceste conditii si orice disputa legata de ele sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde din Romania si de peste hotare. GENERAL VENDING Romania nu ofera nici o asigurare ca ceea ce acest site contine, se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

d. Confidentialitate – GENERAL VENDING Romania nu garanteaza ca utilizarea acestui site va fi confidentiala. GENERAL VENDING Romania nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al incalcarii confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site permit GENERAL VENDING Romania sa primeasca informatii cu caracter personal.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE / MODALITATI DE INREGISTRARE / DATE PERSONALE

Site-ul GENERAL VENDING Romania primeste si proceseaza 2 tipuri de informatii in ceea ce priveste utilizatorii site-ului: (1). Informatii Personale (numite Date Personale) si (2). Informatii agregate (numite Date Agregate).

 

Date Personale
Toate Datele Personale furnizate de catre Utilizatori in scopul de a avea acces sau de a achizitiona anumite produse sunt protejate conform Legii 677/2001 privind protectia persoanelor, in ceea ce priveste procesarea datelor personale precum si libera circulatie a acestor date.

“Datele cu caracter personal” se refera la toate datele personale furnizate de catre utilizatori site-ului nostru, indiferent de natura lor. Acestea includ numele, prenumele, adresa, CNP, adresa e-mail si numar de telefon. GENERAL VENDING Romania nu poate colecta, transfera sau folosi datele cu caracter personal fara autorizatia prealabila a Utilizatorului.

“Prelucrarea datelor cu caracter personal” se refera la orice operatii sau set de operatii care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin masuri automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, diseminarea sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru acuratetea si continutul Datelor cu Caracter Personal furnizate in concordanta cu prezentele clauze.

De asemenea, am dori sa subliniem ca Datele cu Caracter Personal si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, informatii despre situatia comenzii etc. si sunt relevante obiectivelor urmarite de GENERAL VENDING Romania.

Prin furnizarea in mod voluntar a Datelor cu Caracter Personal si prin acceptarea prevederile acestor Condtii Generale, utilizatorii iau la cunostiinta si accepta faptul ca GENERAL VENDING Romania poate, in conformitate cu prevederile legale aplicabile:
– stoca datele cu caracter personal cu privire la Utilizator, precum si orice alte informaţii cu privire la miscarile din interiorul Site-urilor si/sau a oricaror Site-uri partenere intr-un termen care este rezonabil in raport de datele cu caracter personal furnizate si servicii conexe acestora
– contacta Utilizatorii cu materialele relevante, de exemplu despre utilizarea sau potentiala utilizare a Site-urilor si / sau a altor Site-uri detinute sau administrate de GENERAL VENDING Romania
– utilizeza Datele cu Caracter Personal in vederea comercializarii de produse si Servicii GENERAL VENDING Romania, prin orice mijloace de comunicare, inclusiv mijloace tehnice automate pentru apeluri care nu necesita interventia unui operator uman (cum ar fi scrisori, brosuri, SMS, e-mail-uri), cu conditia ca Utilizatorul sa-si fi dat acordul in acest sens, prin selectarea optiunii relevante de pe site
– transferarea Datelelor cu Caracter Personal catre alte companii afiliate GENERAL VENDING Romania
– transferarea Datelelor cu Caracter Personal catre orice francizat partener GENERAL VENDING Romania, in eventualitatea in care GENERAL VENDING Romania administreaza sau publica Site-ul pentru o terta parte francizata (de exemplu, un club sau o organizaţie)
– transferarea Datelelor cu Caracter Personal catre orice procesator de Date pe care GENERAL VENDING Romania l-a desemnat sa actioneze in calitate de mandatar pentru oricare dintre activitatile de mai sus. Datele vor ramane sub controlul si gestionarea GENERAL VENDING Romania
– transferarea Datelelor cu Caracter Personal catre orice tara in care functioneaza un server GENERAL VENDING Romania in scopul de a facilita accesul la Site-urile si Servicii din reteaua GENERAL VENDING Romania, precum si in scopul desfasurarii activitatilor mentionate anterior
– transferarea Datelelor cu Caracter Personal catre statul de origine a companiilor afiliate la GENERAL VENDING Romania
– Transferul datelor / sa transfere datele personale la orice autoritate publica, in conformitate cu legea

 

Utilizatorul are urmatoarele drepturi:
– Dreptul de a se opune in orice moment, pe baza unei cereri scrise trimise la GENERAL VENDING Romania
– prelucrarii de date cu privire la Utilizator, cu exceptia cazului in care exista dispozitii legale contrare specifice, legitime si justificate pe motive determinate de situatia particula a acestuia. In caz de opozitie justificata, prelucrarea datelor respective nu mai poate avea loc. Utilizatorul intelege si este de acord ca prin exercitarea dreptului de a se opune, prestarea serviciilor devine imposibilă si GENERAL VENDING Romania va avea dreptul de a intrerupe accesul la servicii
– relucrarii de date privind persoana sa in scop de marketing direct, in numele operatorului sau de o terta parte, sau pentru a fi divulga unei terte persoane pentru un astfel de scop, in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare
– Dreptul de acces la Datele cu Caracter Personal – Utilizatorul are dreptul de a obtine de la GENERAL VENDING Romania, la cerere, si in mod gratuit, o data pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre GENERAL VENDING Romania
– Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal – orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operatorul de date, la cerere, si liber de orice taxe rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea sau transformarea in date cu caracter anonim ale caror prelucrare nu este conforma cu prevederile prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte, transformandu-le in date cu caracter anonim
– Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa instantei de judecata, fara a aduce atingere posibilitatii de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere


Date agregate
Datele agregate sunt publice si neconfidentiale si constau in informatiile pe care utilizatorii le furnizeaza catre GENERAL VENDING Romania si care nu contin detalii referitoare la datele de identificare ale persoanelor sau alte informatii care sunt considerate Date cu Caracter Personal.
GENERAL VENDING Romania are libertatea de a folosi aceste informatii fara restrictii si poate, prin urmare, sa le transfere catre terti la alegerea sa. Datele agregate, fie ele statistice sau demografice, nu vor include detalii prin intermediul carora Utilizatorii ar putea fi identificati. In afara de datele fara caracter confidential mentionate mai sus de pe formularul de inregistrare, informatii cu privire la miscarile de pe site-uri vor fi, de asemenea, colectate. Toate datele mentionate in aceasta clauza pot fi utilizate exclusiv in forma agregata si nu pot fi utilizate pentru identificarea individuala a Utilizatorilor.