Lavazza

E-mail Print PDF
De mai bine de un secol Lavazza reprezinta garantia calitatii cafelei, oferind de fiecare data doar cafea de cea mai buna calitate.
Sistemul Lavazza capsule reprezinta o inovatie a companiei Lavazza, o inovatie ce-si are ca scop prepararea espresso-ului perfect la dumneavoastra acasa simplu si rapid.

De ce sistemul Espresso Point?
Sistemul Lavazza Espresso Point este destinat adevaratilor iubitori de espresso.
Astfel, acesta a fost gandit pana in cel mai mic detaliu, chiar si designul aparatelor, o parte dintre acestea fiind semnate de Pininfarina, asa putandu-se preta diferitelor utilizari (casnice, birouri si chiar restaurante).

Pe langa oferirea espresso-ului perfect, aparatele va pot prepara cappuccino cu ajutorul spumei de lapte, diferite specialitati din cafea, precum si o gama variata de bauturi calde.

Calitatea oferita de acest sistem
100 de ani experienta in domeniu si profesionalism in fiecare etapa de selectie, de la prajire si pana la ambalarea cafelei, au dus la realizarea acestui sistem de preparare al unui espresso.

Prepararea unei cafele incepe cu recoltarea si selectia celor mai bune tipuri de cafea de pe platourile din America Latina si Centrala si Indonezia. De aici boabele pleaca direct la fabricile de prelucrare, locul unde se vor crea aromele ce va incanta la fiecare degustare.
Dupa o prajire atenta (conform fiecarei arome in parte) boabele sunt rasnite si imediat impachetate (vidate) spre a va oferi de fiecare rezultatul asteptat. Astfel aromele de Robusta si Arabica se pastreaza in aceeasi proportie, in fiecare capsula.

 

GENERAL VENDING ROMANIA

 

GENERAL VENDING Romania a luat fiinta in anul 2006 prin preluarea de catre grupul GENERAL VENDING a firmei Euromatic Vending, o firma specializata pana in acel moment in amplasarea si gestionarea distribuitoarelor de bauturi calde.

Din acest moment firma a cautat sa se dezvolte pe partea de revanzare a aparatelor, produselor si a sistemelor de plata, in toate produsele comercializate incercand sa se mearga in primul rand pe calitate.

Astfel „calitate inainte de toate” a fost, este si va ramane sloganul prin care General Vending Romania isi va selecta furnizorii intotdeauna.

Intr-o piata sufocata de produse ce se recomanda de fiecare data a fi numarul unu in lume noi incercam sa vindem doar marci ce se remarca prin traditie si experienta.

 

Asadar daca:

vreti o solutie simpla si eficienta pentru a va savura cafeaua la birou
vreti sa va echipati barul / restaurantul cu un aparat care sa prepare intotdeauna produse de calitate
vreti sa oferiti clientilor dumneavoastra produse de calitate fara sa mai fie nevoie sa va bateti capul cu zeci de furnizori

  Va asteptam la sediul nostru din Str. Avram Iancu, Nr. 30A, Otopeni sau contactati-ne si veti putea beneficia de produse cu un bun raport pret-calitate si seriozitate.

   

   

   

  linie

  Modalitati de comanda

  COMENZI PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
  COMENZI TELEFONICE

  COMENZI PRIN E-MAIL

  Mai multe detalii

  Livrarea produselor

   

  Mai multe detalii

  Departament vanzari

  Tel: 031 425 54 66; 0788 477 862; 0788 495 844
  Fax: 031 425 5469

  E-mail: vanzari@generalvending.ro