Livrare Produse

Comenzi Produse

 

Nu exista comanda minima. Comanda se poate ridica si de la adresa mentionata pe site, dar in prealabil se suna la numerele de telefon mentionate pe site. In acest caz nu se mai platesc taxe de transport.

 

Comenzi On Line

La comenzi se aplica taxele de transport asa cum sunt mentionate mai jos.

Procedura comenzii online:

  • Pentru a putea comanda online, se apasa butonul” Adauga in cos” pentru produsele pe care doriti sa le cumparati. Dupa adaugarea produselor in cos, se apasa butonul de “Cos Produse” din dreapta sus si apoi butonul ” Finalizare comanda”;
  • Plasarea comenzilor se face folosind una din optiunile: “Client existent” – se face prin logare daca clientul a fost deja creat sau mai jos se completeaza la “Detalii de facturare” completand spatiile aferente cu detaliile corespunzatoare ( a se selecta daca se doreste comanda sa fie procesata pe persoana fizica sau juridica );
  • Pentru a putea plasa comanda trebuie sa se bifeze casuta ca sunteti de acord cu “Terminii si conditiile” si apoi apasati pe butonul de “Plaseaza Comanda”.

 

Comenzile primite intr-o zi lucratoare pana in ora 14.30 se vor procesa si expedia prin curier in aceeasi zi si vor ajunge la destinatie in ziua urmatoare ( daca se doreste livrarea comenzii “sambata” se va specifica acest lucru in comanda).

Comenzile primite intr-o zi lucratoare dupa ora 14.30 se vor procesa si expedia prin curier ziua urmatoare si vor ajunge la destinatie a doua zi dupa expediere.

Transportul este gratuit pentru comenzile de min 300 ron facute prin intermediul site-ului si nu se aplica in cazul reducerilor exceptionale de pret sau a promotiilor.

La comenzile de pana in 300 ron avem costuri fixe de transport de 18 ron.

Transportul se efectueaza prin firmele de curierat: Fan Courier Image result for fan courier emblema layer    si Urgent Cargus   index.

Pentru comenzile din afara ariei de deservire a firmelor de curierat (Fan Courier, Urgent Cargus), se aplica km suplimentari conform tarifelor practicate de catre aceste firme  .