Confidentialitate

[wcps id=”312″]

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE / MODALITATI DE INREGISTRARE / DATE PERSONALE

Site-ul GENERAL VENDING Romania primeste si proceseaza 2 tipuri de informatii in ceea ce priveste utilizatorii site-ului: (1). Informatii Personale (numite Date Personale) si (2). Informatii agregate (numite Date Agregate).

 

Date Personale
Toate Datele Personale furnizate de catre Utilizatori in scopul de a avea acces sau de a achizitiona anumite produse sunt protejate conform Legii 677/2001 privind protectia persoanelor, in ceea ce priveste procesarea datelor personale precum si libera circulatie a acestor date.

“Datele cu caracter personal” se refera la toate datele personale furnizate de catre utilizatori site-ului nostru, indiferent de natura lor. Acestea includ numele, prenumele, adresa, CNP, adresa e-mail si numar de telefon. GENERAL VENDING Romania nu poate colecta, transfera sau folosi datele cu caracter personal fara autorizatia prealabila a Utilizatorului.

“Prelucrarea datelor cu caracter personal” se refera la orice operatii sau set de operatii care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin masuri automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, diseminarea sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru acuratetea si continutul Datelor cu Caracter Personal furnizate in concordanta cu prezentele clauze.

De asemenea, am dori sa subliniem ca Datele cu Caracter Personal si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, informatii despre situatia comenzii etc. si sunt relevante obiectivelor urmarite de GENERAL VENDING Romania.

Prin furnizarea in mod voluntar a Datelor cu Caracter Personal si prin acceptarea prevederile acestor Condtii Generale, utilizatorii iau la cunostiinta si accepta faptul ca GENERAL VENDING Romania poate, in conformitate cu prevederile legale aplicabile:
– stoca datele cu caracter personal cu privire la Utilizator, precum si orice alte informaţii cu privire la miscarile din interiorul Site-urilor si/sau a oricaror Site-uri partenere intr-un termen care este rezonabil in raport de datele cu caracter personal furnizate si servicii conexe acestora
– contacta Utilizatorii cu materialele relevante, de exemplu despre utilizarea sau potentiala utilizare a Site-urilor si / sau a altor Site-uri detinute sau administrate de GENERAL VENDING Romania
– utilizeza Datele cu Caracter Personal in vederea comercializarii de produse si Servicii GENERAL VENDING Romania, prin orice mijloace de comunicare, inclusiv mijloace tehnice automate pentru apeluri care nu necesita interventia unui operator uman (cum ar fi scrisori, brosuri, SMS, e-mail-uri), cu conditia ca Utilizatorul sa-si fi dat acordul in acest sens, prin selectarea optiunii relevante de pe site
– transferarea Datelelor cu Caracter Personal catre alte companii afiliate GENERAL VENDING Romania
– transferarea Datelelor cu Caracter Personal catre orice francizat partener GENERAL VENDING Romania, in eventualitatea in care GENERAL VENDING Romania administreaza sau publica Site-ul pentru o terta parte francizata (de exemplu, un club sau o organizaţie)
– transferarea Datelelor cu Caracter Personal catre orice procesator de Date pe care GENERAL VENDING Romania l-a desemnat sa actioneze in calitate de mandatar pentru oricare dintre activitatile de mai sus. Datele vor ramane sub controlul si gestionarea GENERAL VENDING Romania
– transferarea Datelelor cu Caracter Personal catre orice tara in care functioneaza un server GENERAL VENDING Romania in scopul de a facilita accesul la Site-urile si Servicii din reteaua GENERAL VENDING Romania, precum si in scopul desfasurarii activitatilor mentionate anterior
– transferarea Datelelor cu Caracter Personal catre statul de origine a companiilor afiliate la GENERAL VENDING Romania
– Transferul datelor / sa transfere datele personale la orice autoritate publica, in conformitate cu legea

 

Utilizatorul are urmatoarele drepturi:
– Dreptul de a se opune in orice moment, pe baza unei cereri scrise trimise la GENERAL VENDING Romania
– prelucrarii de date cu privire la Utilizator, cu exceptia cazului in care exista dispozitii legale contrare specifice, legitime si justificate pe motive determinate de situatia particula a acestuia. In caz de opozitie justificata, prelucrarea datelor respective nu mai poate avea loc. Utilizatorul intelege si este de acord ca prin exercitarea dreptului de a se opune, prestarea serviciilor devine imposibilă si GENERAL VENDING Romania va avea dreptul de a intrerupe accesul la servicii
– relucrarii de date privind persoana sa in scop de marketing direct, in numele operatorului sau de o terta parte, sau pentru a fi divulga unei terte persoane pentru un astfel de scop, in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare
– Dreptul de acces la Datele cu Caracter Personal – Utilizatorul are dreptul de a obtine de la GENERAL VENDING Romania, la cerere, si in mod gratuit, o data pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre GENERAL VENDING Romania
– Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal – orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operatorul de date, la cerere, si liber de orice taxe rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea sau transformarea in date cu caracter anonim ale caror prelucrare nu este conforma cu prevederile prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte, transformandu-le in date cu caracter anonim
– Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa instantei de judecata, fara a aduce atingere posibilitatii de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere
Date agregate
Datele agregate sunt publice si neconfidentiale si constau in informatiile pe care utilizatorii le furnizeaza catre GENERAL VENDING Romania si care nu contin detalii referitoare la datele de identificare ale persoanelor sau alte informatii care sunt considerate Date cu Caracter Personal.
GENERAL VENDING Romania are libertatea de a folosi aceste informatii fara restrictii si poate, prin urmare, sa le transfere catre terti la alegerea sa. Datele agregate, fie ele statistice sau demografice, nu vor include detalii prin intermediul carora Utilizatorii ar putea fi identificati. In afara de datele fara caracter confidential mentionate mai sus de pe formularul de inregistrare, informatii cu privire la miscarile de pe site-uri vor fi, de asemenea, colectate. Toate datele mentionate in aceasta clauza pot fi utilizate exclusiv in forma agregata si nu pot fi utilizate pentru identificarea individuala a Utilizatorilor.