Info

Avem inchis in data de 24.01.2020

Revenim in data de 27.01.2020 

 

Cafea Lavazza / Capsule cafea Lavazza

Capsule Cafea Lavazza General VendingMai bine de un secol cafeaua Lavazza reprezinta garantia calitatii cafelei, oferind cafea la cea mai buna calitate.

Sistemul Lavazza capsule reprezinta o inovatie a companiei Lavazza, o inovatie ce-si are ca scop prepararea espresso-ului perfect la dumneavoastra acasa simplu si rapid.

De ce sistemul Espresso Point?

Sistemul Lavazza Espresso Point este destinat adevaratilor iubitori de espresso.
Astfel, acesta a fost gandit pana in cel mai mic detaliu, chiar si designul aparatelor, o parte dintre acestea fiind semnate Pininfarina, putandu-se preta diferitelor utilizari (casnice, birouri si chiar restaurante).

Pe langa oferirea espresso-ului perfect, aparatele va pot prepara cappuccino cu ajutorul spumei din lapte, diferite specialitati din cafea, precum si o gama variata de bauturi calde.

Calitatea oferita de Lavazza

Cafea Lavazza General Vending

Cafea Lavazza General Vending

Calitatea oferita de Lavazza prin General Vending Romania - Distribuitor Cafea - Importator autorizat Necta, Saeco, Lavazza, Luxury.

100 ani experienta in domeniu si profesionalism in fiecare etapa de selectie, incepand cu prajirea pana la ambalarea cafelei, au dus la realizarea acestui sistem de preparare al unui espresso. Prepararea unei cafele incepe cu recoltarea si selectia celor mai bune tipuri de cafea din America Latina si Centrala si Indonezia. Din aceasta locatie boabele pleaca direct la fabricile unde este prelucrata, locul unde se vor crea aromele ce va incanta la fiecare degustare. Dupa o prajire atenta (conform fiecarei arome in parte) boabele sunt rasnite si imediat impachetate (vidate) spre a va oferi de fiecare rezultatul asteptat. Astfel aromele de Robusta si Arabica se pastreaza in aceeasi proportie, in fiecare capsula.